malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Francesc Durà, director general de la fundació ASPRONIS

"Un dels reptes de futur que té la fundació ASPRONIS és treballar més amb la gent gran i amb el col·lectiu de joves". Així ho ha dit el director general d'aquesta entitat, Francesc Durà, durant una entrevista a l'Informatiu Migdia l'endemà que el ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar aprovés la proposta de la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania de sol·licitar al Govern de la Generalitat la concessió de la Creu de Sant Jordi a la fundació ASPRONIS. Tots els grups municipals, JXM, ERC, el PDeCAT i la CUP al govern, i els regidors del PSC i el PP, a l'oposició, van votar a favor d'aquesta petició.

Francesc Durà ha parlat d'altres reptes com ara l'impuls d'accions d'inserció laboral o la supervivència econòmica i financera. El director general d'ASPRONIS considera que "rebre la Creu de Sant Jordi seria el llacet de regal per la celebració dels 50 anys".

Amb l'aprovació d'ahir al vespre, el consistori vol reconèixer la contribució d'ASPRONIS, que enguany celebra 50 anys, per millorar la qualitat de vida i la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual.Publicat:
08-06-2018 / 12:36:24
Actualitzat:
08-06-2018 / 13:28:21

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits