malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament presenta el projecte de remodelació del Passeig Marítim aquest divendres al Centre Cultural

L'Ajuntament de Malgrat de Mar presenta públicament aquest divendres el projecte de remodelació del Passeig Marítim després de les modificacions que ha introduït l'actual govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP. El projecte es va aprovar al ple del mes d'abril i preveu iniciar les obres el proper octubre. L'acte serà a les 19h al Centre Cultural.Publicat:
16-05-2018 / 11:24:35
Actualitzat:
16-05-2018 / 12:19:42

La regidora d'Urbanisme, Mireia Castellà, ha explicat que l'empresa que ha fet la modificació del projecte inicial, aprovat el desembre de 2013, és qui farà la presentació i explicarà com ha quedat la proposta per remodelar el Passeig Marítim. L'actual govern ha volgut introduir canvis com l'ampliació de l'àmbit d'actuació, incorporant més trams de carrers perpendiculars fins als punts inclosos en el projecte d'obertura de l'Avinguda de Barcelona.

Castellà ha detallat que el projecte inclou el tancat de tot el traçat de la via del tren, un carril per a bicicletes de doble sentit i el desplaçament de les terrasses dels bars i els restaurants, que en un principi s'anaven a col·locar a la part central, tocant als vials, i finalment es passaran al costat de la façana.

La regidora també ha explicat que s'han reubicat els espais verds i s'han incorporat unes zones per col·locar els contenidors i poder realitzar així el porta a porta amb els comerços. "Al tram final del Passeig, que tampoc estava incorporat a l'anterior projecte, es modificarà la rotonda que existeix actualment per una ovalada, per facilitar el canvi de sentit en direcció Santa Susana i Malgrat de Mar", ha afegit.

Mireia Castellà ha avançat que es canviaran els materials de construcció que es faran servir i es modificarà el mobiliari urbà i el tipus d'arbrat. Per tant, no es col·locaran palmeres de punta a punta del Passeig, tal i com es preveia en el projecte del 2013, sinó que s'aprofitaran una trentena de palmeres que hi ha actualment així com magnòlies, pins i oliveres. La regidora d'Urbanisme ha explicat que els efectes del morrut sobre les palmeres en els darrers anys ha fet canviar la tipologia d'arbres que s'hi plantaran.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits