malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar inicia el procés per canviar la gestió de la llar d'infants municipal

Amb aquesta decisió, "el govern de Malgrat de Mar vol estudiar quina és la millor manera de gestionar un servei molt sensible ja que estem parlant dels infants de 0 a 3 anys", així s'ha expressat la regidora d'Educació i Infància, Núria Casajuana, durant una entrevista a Ona Malgrat.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts denegar la sol·licitud de pròrroga de contracte de serveis de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets a l'empresa que la gestiona, Serveis Educatius Cavall de Cartró per al curs 2018-2019. De manera paral·lela,  i segons ha explicat la regidora d'Educació i Infància l'equip de govern ha aprovat sol·licitar un informe econòmic-financer a les àrees de Serveis Econòmics i Secretaria de l'Ajuntament per estudiar la viabilitat de la possible municipalització del servei de la llar d'infants. Tot i que s'ha denegat la pròrroga, Casajuana ha explicat que s'han posat en contacte amb els responsables de l'empresa que gestiona la llar d'infants per explicar-los personalment la decisió presa en el sí del govern.

Recordem que el contracte de serveis que ara té Cavall de Cartró per gestionar la llar d'infants municipal finalitzarà el 31 d'agost. L'Ajuntament de Malgrat de Mar va signar la concessió del servei públic de llar infants a l'empresa CLECE S.A. l'any 2007 i fins el 31 de juliol de 2010. Posteriorment, i fins el curs 2016-2017, l'Ajuntament i CLECE S.A. han signat, per mutu acord, les pròrrogues anuals per la concessió d'aquest servei. Al juliol de l'any passat, es va adjudicar el contracte de serveis a Serveis Educatius Cavall de Cartró S.L. per un any, de l'1 de setembre fins el 31 d'agost d'enguany. 

A partir de l'1 de setembre la llar d'infants municipal Els Fesolets tindrà una nova gestió. De moment però amb la incògnita si serà gestió municipal directa o bé a través d'un nou concurs seguint uns determinats criteris.Publicat:
15-05-2018 / 15:33:12
Actualitzat:
16-05-2018 / 09:56:12

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits