malgratcomunicacio.cat

En directe

Neus Serra als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] La portaveu del govern de Malgrat de Mar, Neus Serra, explica l'objectiu del Codi de conducta dels alts càrrecs que demà aprovarà el ple

El Codi de conducta dels Alts càrrecs de l’Ajuntament de Malgrat passarà demà dijous el seu últim tràmit al ple municipal. Recordem que el 21 de setembre es va aprovar inicialment amb el vot favorable de tots els partits i, tal i com ha explicat a Ona Malgrat la regidora portaveu del govern, Neus Serra.

Serra ha destacat que durant els 30 dies d’exposició pública es va rebre una al·legació. Concretament, de l’Oficina Antifrau de Catalunya en què es feien dues recomanacions per tal que el codi sigui molt més eficaç. Les recomanacions, que explica Serra, s’han incorporat a l’articulat final del Codi de conducta: "Establir un canal intern de denuncies o de comunicacions de possibles infraccions del codi i que és tingués la previsió d’un òrgan de garantia o un comitè d’ètica. Això s’ha s’incorpora a l’articulat del text que aquest dijous es porta a aprovació definitiva".

La portaveu del govern de Malgrat de Mar explica quin és l’objectiu d’aquest codi: "Bàsicament és la voluntat de complir la llei que ja havia impulsat la Generalitat sobre aquest tema i presentar aquest codi de conducta com un conjunt de regles i model de conducta a seguir per l’administració pública. Són una sèrie de compromisos que els electes i la gent que treballa a l’administració ja ho hem anat assumint i ara s’articulen de manera més formal. Inclou els regidors, assessors i les persones assignades, també els funcionaris, la gent que treballa a l’administració".

Neus Serra ha posat en valor l’alt consens que ha tingut la creació d’aquest Codi de conducta dels Alts càrrecs del consistori. L’aprovació inicial va comptar amb el vot favorable dels 17 regidors que conformen el plenari.

 Publicat:
09-05-2018 / 13:34:36
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits