malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: La Barretina Vermella
Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Neus Banet, presidenta de la Barretina Vermella. L'entitat cultural ha lliurat els premis del certamen literari de Sant Jordi

La SCR La Barretina Vermella ha lliurat aquest diumenge els premis del 39è certamen literari de Sant Jordi que impulsa amb el suport de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. A la categoria poesia, i el primer grup, de 9 a 11 anys, el primer premi ha estat per Laia León amb el poema "L'amor". El segon premi per a Fàtima Meléndez amb "Vull". El tercer premi ha estat per en Biel Garriga amb "La inspiració divina".  Al segon grup, els participants de 12 a 15 anys, el primer premi ha estat per Nerea Gómez amb "Dama de la lluna", el segon premi per a Marina Mateu amb "Foscor" i el tercer premi per a Jorgina Martínez amb "Vida". I per últim, el tercer grup de poesia, de 16 a 18 anys, el primer premi ha estat per Jorgina Silva amb "El mar del segle XXI". El segon premi per a Xavier Pérez amb "Mannerheim 1939" i Pol Freixas amb "La Pau".

En l'apartat de narrativa-prosa, al primer grup, que inclou els participants de 9 a 11 anys el primer premi ha estat per a Abril Evaristo amb "L'enamorament". El segon premi per a Jana Navarrete amb "Els basketball players" i el tercer per a Gael García amb "La vida a l'inrevés". Al segon grup, de 12 a 15 anys, Claudia Medina ha guanyat el primer premi amb "Si vull". El segon Mar Roman amb "Sentiment sense veu" i el tercer per a Arnau Sala amb "Guia per repel·lir els VM". Al tercer grup, de 16 a 18 anys, el primer premi ha estat per Laia Cubido amb "Tornar a començar". El segon premi per a Víctor Conchello amb "L'arquer"  i el tercer premi per a Andreu Iglesias amb "El despertar".

A la categoria d'adults, el primer premi en poesia ha estat per Pol Martínez i el segon premi per a Joan Piña.  En l'apartat de narrativa, el guardó ha estat per a Gabriel Collado. 

Els guanyadors reben com a premi llibres tret de les categories d'adult que reben 200 euros per al primer premi i 100 euros per al segon.

 Publicat:
30-04-2018 / 13:29:13
Actualitzat:
30-04-2018 / 16:40:09

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits