malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El PSC visitarà tots els barris de Malgrat de Mar per conèixer les inquietuds dels veïns

El PSC de Malgrat de Mar visitarà durant els propers mesos tots els barris del municipi. Així ho ha explicat Joan Mercader aquest dissabte des de l’avinguda Mediterrània on els socialistes han posat una parada informativa.

Mercader ha dit que han començat per Malgrat Nord i que durant les darreres setmanes ja han visitat prèviament el barri per informar els veïns de les propostes que el PSC ha fet durant el darrer any. En declaracions a Ona Malgrat ha destacat que la carpa instal·lada dissabte ha estat la culminació del treball previ. A la carpa repartien una enquesta d’opinió per saber, entre altres, quin són els problemes més importants que perceben els veïns o quines propostes farien ells directament.

Mercader ha dit que seran informacions adaptades a la realitat de cada barri.Publicat:
26-02-2018 / 11:54:07
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Segons Mercader, l’anunci per part del PSC de la instal·lació de la carpa a Malgrat de Nord ha tingut conseqüències positives pel barri ja que, segons els propis veïns, els últims dies s’ha incrementar la neteja dels carrers. Davant d’això, Mercader es mostra satisfet perquè, diu, alerta al govern quadripartit que s’ha de netejar més el barri.

A més, Mercader ha mostrat la seva sorpresa per la “rapidesa del Govern de Malgrat de Mar que ara anuncia que farà propostes després de molts mesos aturat”. En tot cas, creu que des de l’oposició el PSC està fent “una bona feina” i que el més important és que en surti beneficiat el conjunt de la població.

La propera carpa informativa serà al març al barri del Castell-La Verneda.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits