malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: RÓdio Pineda
Societat

El nou punt del SIDH inaugurat avui a Pineda donarÓ servei tambÚ als ciutadans de Malgrat de Mar

Les famÝlies malgratenques que tinguin problemes per afrontar els seus deutes hipotecaris o de pagament del lloguer tenen des d'avui a la seva disposiciˇ el Servei d'Intermediaciˇ en Deutes de l'Habitatge mÚs a prop. Aquest dimarts s'ha obert un nou punt, el 41, a Pineda de Mar, que donarÓ servei a aquest municipi i tambÚ als ciutadans de Tordera, Fogars de la Selva, Santa Susanna i Palafolls. Al Maresme hi ha actualment punts SIDH a Calella, Arenys de Mar, Matarˇ i PremiÓ de Mar.Publicat:
20-02-2018 / 13:58:02
Actualitzat:
22-02-2018 / 14:09:27

El SIDH, que compta amb la col·laboració dels ajuntaments, els consells comarcals i els col·legis d'advocats, dóna servei al 98 per cent  del territori. Fins ara ha atès més de 5.500 famílies, amb un 60 per cent de mediacions amb les entitats financeres tancades amb acord.

L'objectiu del Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge, que compta amb la col·laboració dels col·legis d'advocats de la demarcació de Barcelona, és augmentar i estrendre els punts d'atenció a les famílies que tenen problemes per afrontar els deutes hipotecaris o de pagament del lloguer, i establir una acció coordinada i un model i circuit de mediació en tot el territori de la demarcació.

Les famílies que siguin derivades a aquest servei, un cop fetes les comprovacions pertinents, són entrevistades per la persona lletrada especialitzada, que fa una proposta de modificació de les condicions del deute. Aquesta proposta s'envia a Ofideute, de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, que farà la mediació amb l'entitat financera corresponent.

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits