malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Diputació de Barcelona
Societat

Malgrat de Mar tindrà el seu primer pla contra l'absentisme escolar

Diverses àrees vinculades al món de l’educació, entre elles les regidores d’Acció Social i Ciutadania i Educació de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, treballen actualment en el que serà el primer Pla d’Absentisme Escolar del municipi.Publicat:
02-02-2018 / 14:30:00
Actualitzat:
02-02-2018 / 14:49:35

Segons ha explicat el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Jofre Serret, els treballs s’estan fent des de la comissió que va nomenar el Consell Escolar. La comissió està integrada pels directors dels centres escolars, l’Inspector de la Policia Local, també hi haurà un membre del departament d’Ensenyament i membres del CAP com ara infermers i metges, la tècnica d’Educació i la coordinadora de Serveis Socials del consistori.

Jofre Serret espera que es pugui tenir aviat aprovat ja que l’absentisme escolar és una problemàtica a Malgrat de Mar: "Aquest pla d’absentisme el veiem des de totes les àrees amb molt d’optimisme, el volem tenir aprovat ben aviat perquè és una problemàtica que tenim al municipi, als centres escolars de Malgrat de Mar i que acaben desencadenant en altres problemes. Es fa un treball previ per evitar l’absentisme, també es treballa amb els absentistes actuals i un de posterior perquè no hi hagi reincidència. Tenir molt clar quines actuacions ha de fer cada agent implicat al voltant de l’alumne".

Els membres de la comissió s'aniran reunint al llarg dels propers mesos fins arribar a l'elaboració d'aquest ple. Recordem que fins ara el consistori el que havia fet era establir un protocol davant l'absentisme escolar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits