malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'alcaldessa reconeix que potser s'hauria d'haver informat prèviament que l'encesa dels llums de Nadal incloïa focs d'artifici

Malgrat de Mar ha encès ja els tradicionals llums de Nadal pels seus carrers. Ha estat aquest dissabte durant un acte preparat per Malgrat Turisme i que finalment va acabar amb un ensurt.

L’encesa simbòlica es va fer davant les portes de l’Ajuntament de Malgrat i incloïa un espectacle pirotècnic llançat des de la teulada de l’edifici consistorial.

El soroll inicial de l’espectacle pirotècnic va espantar el públic infantil que s’hi aplegava just davant provocant plors i una situació gens agradable.Publicat:
04-12-2017 / 08:42:50
Actualitzat:
04-12-2017 / 14:31:44

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, ha reconegut a Ona Malgrat que al tractar-se d’un espectacle pirotècnic potser no s’hauria d’haver mantingut l’efecte sorpresa ja que molts nens amb el soroll dels petards es poden espantar.

Alguns assistents a l'acte van criticar que el cordó de seguretat era insuficient.

L’alcaldessa ha explicat que enguany s’ha volgut innovar i incloure l’espectacle de focs artificials per fer-ho diferent d’altres anys en què es projectava un video-maping.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits