malgratcomunicacio.cat

En directe

Oriol Amorós, ahir a la Biblioteca La Cooperativa
Societat

Oriol Amorós: "El model d'acollida i gestió de la diversitat a Catalunya ha estat molt exitós"

“El model català d’ acollida d’immigrants i la gestió de la diversitat ha estat un model d’èxit”. Així de contundent s’ha expressat el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, Oriol Amorós, davant dels militants i simpatitzants d’ERC de Malgrat de Mar.Publicat:
24-11-2017 / 11:23:09
Actualitzat:
24-11-2017 / 11:32:14

Amorós va participar ahir en una xerrada a la Biblioteca La Cooperativa en què va posar de relleu l’èxit de la gestió de la diversitat a Catalunya, tot i reconèixer que hi ha molts problemes a resoldre. Davant d’això, Amorós va demanar a les administracions europees que reconeguin aquesta situació.

Segons Oriol Amorós, aquest reconeixement és molt necessari tenint en compte que Europa està tancada en sí mateixa negant d’una manera clara la defensa dels Drets Humans en referència a la gestió dels refugiats.

A més, va destacar l’ofensiva que, segons ell, impulsa el Govern de l’Estat  per dividir la societat catalana per malmetre un procés migratori, no aquest sinó l’anterior, que ha estat un èxit.

El secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat ha destacat des de Malgrat que l’aplicació del 155 és “bastant desastrosa” perquè a la lentitud burocràtica, que en certa manera és normal perquè hi ha procediments que s’han de seguir, s’ha d’afegir la intervenció del ministre Montoro i l’aplicació del 155. Una situació que al final està provocant retards en els pagaments a les entitats socials, fins i tot, processos aturats. I tot plegat, segons Amorós, creant un retrocés social i econòmic pel país.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits