malgratcomunicacio.cat

En directe


Comença la darrera jornada de consulta popular per decidir el futur d'Escultor Clarà

Els malgratencs i malgratenques que encara no han participat a la consulta sobre l'àrea comercial que es proposa construir a la zona d'Escultor Clarà avui ho podran fer fins les 20h a l'Ajuntament, al Centre Cívic del Castell i La Verneda, a Serveis Personals i a l'Arxiu Municipal. Dels 15.587 ciutadans que estan cridats a les urnes, 637 ja van votar entre dijous i ahir divendres. Les dues primeres jornades de consulta han estat caracteritzades per les cues, que s'han format a l'entrada de l'Ajuntament.Publicat:
22-07-2017 / 09:00:52
Actualitzat:
21-07-2017 / 14:58:19

La jornada de consulta popular d'aquest dissabte ha començat sense incidències a les quatre meses, que s'han instal·lat a l'Ajuntament, al Centre Cívic del Castell i La Verneda, a Serveis Personals i a l'Arxiu Municipal. Avui es podrà votar fins les 20h.

La pregunta que s'ha respondre és: "Estàs d'acord que l'Ajuntament de Malgrat de Mar modifiqui el planejament del sector Escultor Clarà (PP7) per al desenvolupament i ús comercial de la zona?". Les persones amb dret a participar a la consulta són les majors de 16 anys inscrites al padró d'habitants de Malgrat de Mar a data de 30 de juny de 2017.

La consulta no pot ser vinculant perquè així ho determina la legislació vigent. Tot i això, el govern format per Junts per Malgrat, ERC, PDeCAT i CUP, s'ha compromès a "acceptar el resultat de la consulta i a obrar conseqüentment".

Ona Malgrat els anirà explicant com es desenvolupa la jornada d'avui. Els oferirem dades de participació i els resultats provisionals en butlletins informatius especials, que s'emetran a al 107.4 FM, i a través del portal multimèdia malgratcomunicacio.cat, i dels perfils de la ràdio a Twitter i Facebook.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits