malgratcomunicacio.cat

En directe


El PP diu SÍ a l'àrea comercial, però NO a la consulta

El Partit Popular defensa la necessitat que es desenvolupi l'àrea comercial que es proposa a Escultor Clarà perquè, entre d'altres coses, "Malgrat s'ho mereix". El PP diu, però, que, tot i que no ho prohibirà a ningú, no participarà a la consulta perquè no els sembla bé com s'ha desenvolupat tot el procés previ. El Partit Popular considera que el govern actual "no és responsable amb el poble".Publicat:
19-07-2017 / 12:12:18
Actualitzat:
19-07-2017 / 13:38:15

Els populars de Malgrat de Mar han fet públic el seu posicionament en relació a l'àrea comercial que es proposa construir a Escultor Clarà, tot i que el partit va decidir no participar a la campanya per la consulta. Ana Vega, portaveu del Partit Popular, ha defensat que el projecte permetrà que Malgrat "tiri endavant". "Si se'n va a una població com pot ser Santa Susanna o Blanes, el mal pot ser encara pitjor", ha afegit Vega.

El PP ha explicat que ha decidit fer públic el seu posicionament perquè "tothom pregunta quina és la postura del partit". Vega comenta, però, que, tot i que deixen llibertat als seus militants i simpatitzants per decidir si aniran a votar o no, ella no ho farà. El PP ha manifestat que "està en contra de la forma com s'ha fet la consulta".

La regidora popular Ana Vega lamenta que Malgrat de Mar "tingui un govern que no sigui responsable amb el poble". "Han agafat la paella pel mànec de poder-se quedar governant el poble, però en el moment en què alguna cosa se'ls gira, automàticament passa la responsablitat al poble". "És una pena que malgastem uns diners perquè tinguem uns governants que no tinguin la capacitat de governar i ser responsables", ha remarcat Vega.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits