malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de l'acte de campanya de JXM, ahir a l'Arxiu Municipal

Junts per Malgrat defensa el SÍ a l'àrea comercial davant de mig centenar de malgratencs

Una cinquantena de persones es van apropar a l'Arxiu Municipal ahir al vespre per conèixer de primera mà el posicionament de Junts per Malgrat (JXM) sobre l'àrea comercial que un promotor proposa construir a Escultor Clarà. JXM defensa el SÍ perquè considera que aquesta inversió és una oportunitat pel municipi. En el transcurs de l'acte de campanya, el partit va avançar també alguns noms dels establiments que podrien ocupar les naus que es proposen construir.Publicat:
19-07-2017 / 09:28:42
Actualitzat:
19-07-2017 / 10:25:06

Vuit raons són les que dóna Junts per Malgrat per defensar el SÍ a l'àrea comercial que un promotor proposa construir a Escultor Clarà. El partit assegura que aquesta inversió servirà per ubicar Malgrat de Mar al mapa, inclou una oferta comercial diversificada complementària a l'actual, proposa un creixement paral·lel, suposarà més activitat, més serveis i, per tant, més oportunitats, crearà nous i millors accessos, construirà habitatge dotacional, implicarà un impacte econòmic positiu i crearà noves oportunitats laborals tant directes com indirectes.

Carme Cernicharo, portaveu de Junts per Malgrat, ha reconegut que la proposta "pot generar pors", però assegura que "és un projecte d'evolució pel poble". "Si no evolucionem nosaltres, evolucionen els del costat i això ens pot arribar a conduir cap a un poble obsolet", ha afegit Cernicharo.

A banda d'exposar el seus motius per defensar el SÍ, JXM també va donar a conèixer alguns dels noms que els promotors han posat sobre la taula com a possibles establiments que poden instal·lar-se en aquesta nova àrea comercial si finalment s'executa. En aquest sentit, es va parlar d'un Decathlon, que vendria productes relacionats, sobretot, amb els esports nàutics, el muntanyisme, l'hoquei o el patinatge, un Bon Preu - Esclat i una benzinera, l'Aldi, que es traslladaria del polígon industrial de Can Patalina a aquest nou espai, un Lidl, un establiment de restauració, una altre de recanvis per a vehicles i una botiga de mobles sueca. Cernicharo ha defensat la necessitat d'explicar als malgratencs i malgratenques quins establiments podrien instal·lar-se a Escultor Clarà. La portaveu de JXM afirma que "aquests noms s'estan dient pel mateix promotor i hi ha hagut visites a l'Ajuntament per part d'aquestes marques". Això sí, Cernicharo afirma "que no és res defintiu".

JXM també va aprofitar l'acte de campanya d'ahir per animar els malgratencs i malgratenques a anar a votar aquest dijous, divendres i dissabte. Cernicharo diu que "no hem viscut mai un procés de participació ciutadana com aquest, que permetrà conèixer el posicionament del poble, què vol el malgratenc, i pots evolucionar en funció dels desitjos dels malgratencs".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits