malgratcomunicacio.cat

En directe


EL PDeCAT diu SÍ a l'àrea comercial d'Escultor Clarà

El Partit Demòcrata dedica el primer número de la seva revista +A Prop Teu a la consulta popular sobre l'àrea comercial que un promotor proposa construir a Escultor Clarà. El butlletí de PDeCAT obre amb un titular que, clarament, posiciona el partit cap el SÍ: Malgrat, no perdis el tren! El partit també destaca que "empreses d'envergadura com Decathlon i AKI volen venir i faran de motor i de dinamitzador del sector" comercial.Publicat:
18-07-2017 / 16:19:55
Actualitzat:
18-07-2017 / 16:56:13

PDeCAT explica al seu primer butlletí que ara es presenta una oportunitat per a Malgrat de Mar perquè, entre d'altres coses, el projecte que es proposa a Escultor Clarà suposarà "una inversió de 5 milions d'euros". El Partit Demòcrata aposta per "permetre nous usos comercials i reduir significativament el sòl destinat a habitatge residencial". El partit avança, a més, que "empreses d'envergadura com Decathlon i AKI volen venir" i considera que seran un nou motor que dinamitzarà el sector comercial del municipi.

PDeCAT també fa referència als nous accessos al poble que es projecten. En aquest sentit, destaca que s'insertarà una rotonda a la carretera N-II, que hi haurà grans avingudes que connectaran la nova zona comercial amb el centre del poble i la zona turística, zones verdes i nous itineraris en bicicleta.

En relació als llocs de treball, el Partit Demòcrata assegura que, a part de diversificar l'activitat econòmica, aquestes empreses generaran oportunitats laborals per a malgratencs i malgratenques que podran optar a un lloc de feina prop de casa.

Finalment, PDeCAT també remarca que el projecte preveu "habitatges dotacionals de lloguer assequible per cobrir demandes d'habitatges de joves i altres col·lectius que ara no es poden atendre".

Per dotar de pes els seus arguments, el butlletí del Partit Demòcrata també inclou petites entrevistes a persones d'àmbits diferents. L'arquitecte Lluís Andreu Espinós destaca que aquesta inversió "és una oportunitat de consolidar un espai pel bé dels malgratencs"; l'empresària Eva Moreno diu que "és una oportunitat que no hauríem de deixar passar"; el comerciant de bicicletes Pere Herrera assegura que és "millor tenir-ho aquí que tenir-ho als voltants de Malgrat de Mar"; i l'estudiant Pere Vendrell creu que hem de seguir "creixent i desenvolupant-nos com a poble, sense deixar escapar cap oportunitat de progrés".

Els regidors del PDeCAT Neus Serra i Jofre Serret també aporten la seva opinió al respecte en aquesta publicació. Serra destaca que "Malgrat té encara moltes oportunitats urbanes a desenvolupar i aquest projecte n'és una mostra". "El repte és saber lligar bé aquesta oportunitat i no cometre errors urbanístics per no saber fer una bona lectura de la proposta", afegeix Serra. Serret, per la seva banda, considera "clau planificar què volem pel futur en aquest espai de creixement urbanístic i definir entre tots quina relació ha de tenir amb el centre del municipi".

+A Prop Teu

La consulta popular sobre l'àrea comercial que es proposa construir a Escultor Clarà és el tema que centra el primer número de la nova revista del PDeCAT +A Prop Teu. La idea del partit és que aquest butlletí no només sigui "una eina per comunicar la feina que es fa des del grup municipal o des de partit, sinó que també vol dedicar espai per fomentar el civisme, la convivència i el coneixement local entre els malgratencs".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits