malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de l'acte de campanya d'ERC, anit al Centre Cultural

ERC anima els malgratencs a votar NO a l'àrea comercial i a promoure un canvi en el planejament urbanístic

La secció local d'ERC va fer acte de campanya pel NO a l'àrea comercial d'Escultor Clarà anit al Centre Cultural. La construcció dels 260 habitatges que proposen els inversors i el possible creixement de la població van ser uns dels temes que més van inquietar els assistents. En aquest sentit, ERC defensa la necessitat de dir NO al projecte i posar sobre la taula la necessitat de modificar el Pla d'Ordenament Urbanístic Municipial (POUM) per promoure un creixement del municipi "sostenible i ordenat".Publicat:
18-07-2017 / 10:17:48
Actualitzat:
18-07-2017 / 11:07:55

Una trentena de persones es van apropar ahir a la nit al Centre Cultural per escoltar els arguments d'ERC per rebutjar el projecte que proposen els inversors per a desenvolupar a Escultor Clarà. L'argumentació del partit republicà s'articula en sis eixos temàtics: habitatges per població, serveis, comerç, llocs de treball, habitatge protegit i hisenda municipal.

Els assistents a l'acte van mostrar la seva preocupació per la construcció dels habitatges, que es proposen a la zona, i el creixement de població que pot comportar. ERC va explicar que alguns edificis podrien ser de planta baixa més sis plantes i que l'increment de població que podria suposar aquesta construcció massiva generaria també més necessitats a cobrir. En aquest sentit, ERC proposa votar NO i començar a plantejar la necessitat de modificar el POUM. Xavier Roger, secretari d'organització de la secció local d'ERC, ha reconegut que fer-ho "és difícil" però creu que "sempre hi ha la porta oberta, es pot parlar, i amb tothom ens hi podem entendre sempre que hi hagi voluntat". "Si no és ara amb aquest govern, pot ser més endavant perquè sempre som a temps d'arribar a acords per tal de tirar endavant un poble que creixi de manera sostenible. Treballarem amb qui poguem comptar d'aliats", ha afegit Roger.

Un altre dels temes que es van posar sobre la taula anit va ser la preocupació per l'afectació que la construcció d'aquesta àrea comercial pot tenir sobre el comerç local. En relació a aquest tema, ERC va destacar que ara mateix no hi ha cap estudi que determini com es poden veure afectats els establiments del poble, però el partit creu que serà negatiu.

ERC continuarà treballant fins aquest dimecres per fer arribar el seu NO a l'àrea comercial al màxim de malgratencs i malgratenques possible. Roger diu que "es fa el que es pot amb els mitjans de què es disposa", però que "és feina de tots" i que es pot arribar a la gent "quan anem a comprar" o "responent al veí quan pregunta".

Sigui com sigui, ERC defensa la necessitat d'animar tothom que aquest dijous, divendres i dissabte participi a la consulta i vagi a votar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits