malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de l'acte que la CUP va organitzar diendres passat a les Peixateries Velles

La CUP porta el debat de l'àrea comercial d'Escultor Clarà al carrer

La Candidatura d'Unitat Popular va exposar 32 preguntes sobre l'àrea comercial d'Escultor Clarà divendres passat a les Peixateries Velles. Tot plegat per traslladar el debat, que han iniciat a través d'una pàgina de Facebook, al carrer. L'assemblea de la CUP ha decidit no prendre una postura determinada, sinó contribuir a la reflexió plantejant preguntes i donant informació als malgratencs i malgratenques.Publicat:
17-07-2017 / 09:28:51
Actualitzat:
17-07-2017 / 10:46:17

Què és una consulta popular?, Què és el POUM?, Quins efectes pot tenir sobre el comerç local la instal·lació d'una gran àrea comercial? o Les empreses que s'instal·lin estan obligades a contractar gent de Malgrat?, són només quatre de les 32 preguntes que la CUP proposa i respon a través de l'espai de debat, que ha creat a Facebook. Totes aquestes preguntes i respostes són les que també va exposar la Candidatura d'Unitat Popular divendres passat a les Peixateries Velles. Una trentena de persones van participar en el que es va convertir en un espai de debat al carrer en el qual tothom qui ho va voler, va poder dir-hi la seva.

Enric Zaldo, un dels membres de la CUP a Malgrat de Mar, va explicar que el partit creu que "era important donar validesa a la consulta i fer una crida a la participació, sobretot, de manera informada". "Hem agafat les preguntes que hem anat sentit i recollint a la xarxa i les hem intentades respondre de la manera més objectiva possible amb dades contrastades", ha afegit Zaldo.

En relació al posicionament de la CUP, Zaldo ha exposat que al partit els agrada "debatre i discutir i dins de l'assemblea hi ha posicionaments cap a un costat i cap a l'altre". Per a la Candidatura d'Unitat Popular, però, "el més important és que la gent participi i, per això no s'ha apretat per consensuar una posició". Tot i això, i arran de l'exigència que feia divendres passat l'Associació de Comerciants de Malgrat que tots els partits exposin el seu posicionament abans de la consulta, la CUP, que "ho troba molt correcte perquè és dels sectors que pot sortir més afectat", diu que serà l'assemblea qui prengui una decisió al respecte.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits