malgratcomunicacio.cat

En directe


Els comerciants del poble diuen NO a l'àrea comercial d'Escultor Clarà

L'Associació de Comerciants de Malgrat ha decidit per unanimitat defensar el NO a la campanya per la consulta sobre el model d'àrea comercial que els inversors proposen desenvolupar a Escultor Clarà. Els comerciants exigeixen, a més, que totes les formacions polítiques representades a l'Ajuntament donin a conèixer el seu posicionament abans de la consulta, que es farà els dies 20, 21 i 22.Publicat:
14-07-2017 / 13:32:28
Actualitzat:
17-07-2017 / 09:44:08

Els comerciants van prendre la decisió de defensar el NO a l'àrea comercial que es proposa a Escultor Clarà ahir en assemblea. L'Associació de Comerciants de Malgrat detalla en un comunicat que el posicionament és unànime. L'entitat també fa una crida a la participació dels ciutadans i ciutadanes del poble a la consulta i es compromet a implicar-se de manera activa en la campanya. En aquest sentit, demana que se celebri un debat públic amb la participació dels partits i entitats que han demanat fer campanya, és a dir, la mateixa Associació de Comerciants de Malgrat, Junts per Malgrat, ERC, PDecat i CUP.

Per altra part, l'associació exigeix el posicionament, abans de la consulta, de totes les formacions polítiques representades a l'Ajuntament i mostra "la voluntat de participar en un procés de reflexió seriós i efectiu sobre el creixement sostenible i equilibrat del poble".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits