malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatges del resultat de l'ordenació. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar.

Els 4 partits del govern i els comerciants faran campanya a la consulta sobre l'àrea comercial d'Escultor Clarà

Junts per Malgrat, ERC, PDeCAT i CUP són els quatre partits que han sol·licitat fer campanya a la consulta sobre l'àrea comercial d'Escultor Clarà. L'Associació de Comerciants de Malgrat també ha demanat prendre part en aquest procés, que començarà demà dimecres 5 de juliol i acabarà el 20 de juliol a la mitjanit.Publicat:
04-07-2017 / 09:33:12
Actualitzat:
04-07-2017 / 11:06:50

Els quatre partits polítics que han sol·licitat fer campanya a la consulta poden participar-hi de manera directa. L'Associació de Comerciants de Malgrat, en canvi, haurà d'esperar que la Comissió de Control, que depèn de la Generalitat de Catalunya, comprovi que l'entitat compleix els requisits necessaris per poder prendre'n part. Aquest tràmit podria resoldre's en el transcurs d'aquesta setmana.

Ramir Roger (ERC), regidor de Participació i Atenció Ciutadana, ha destacat que "tot el que sigui participar els sembla positiu", tot i que el govern s'ha mostrat sorprès pel fet que "els dos partits a l'oposició, PSC i PP, no hagin volgut prendre part en aquesta campanya per cap de les dues opcions". "Cadascú és molt lliure i respectarem en tot cas el que puguin decidir els altres, però d'entrada és una mica sorprenent", ha afegit Roger. En aquest sentit, el regidor de Participació lamenta que "es deixin escapar oportunitats per participar, per poder manifestar el què un pensa en relació a una qüestió tan important". Tot i això, Roger reitera que "tothom és molt lliure d'actuar com cregui convenient".

Per altra part, avui acaba el termini per tal que els partits i l'entitat, que han sol·licitat fer campanya a la consulta de l'àrea comercial d'Escultor Clarà, demanin els espais per organitzar els actes que considerin oportuns.

Sessió informativa per a la ciutadania

L'Ajuntament de Malgrat de Mar oferirà el proper dilluns 10 de juliol una sessió informativa en què s'exposarà el projecte que els inversors han proposat per a desenvolupar a Escultor Clarà. L'acte, que anirà a càrrec dels tècnics de l'Ajuntament, es farà a les 19:30h a l'Arxiu Municipal.

Els malgratencs i malgratenques podran decidir si es desenvolupa o no aquest sector els dies 20 i 21 de juliol de 9h a 14h a l'Ajuntament, i el 22 de juliol entre les 9h i les 20h a l'Ajuntament, al Centre Cívic del Castell i La Verneda, a Serveis Personals a Can Feliciano i a l'Arxiu Municipal. Les persones amb dret a participar a la consulta són les majors de 16 anys inscrites al padró municipal d'habitants de Malgrat de Mar a data de 30 de juny de 2017.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits