malgratcomunicacio.cat

En directe


Tècnics especialitzats visitaran 200 establiments del poble per fomentar la recollida selectiva d'envasos lleugers

La Regidoria de Medi Ambient i ECOEMBES posen en marxa avui una campanya per fomentar la recollida selectiva d'envasos lleugers, és a dir, el plàstic, els brics, l'acer i l'alumini, entre els establiments d'hostaleria, restauració i càtering. La campanya s'allargarà uns 15 dies.Publicat:
06-06-2017 / 08:28:58
Actualitzat:
05-06-2017 / 14:43:17

L'Ajuntament de Malgrat de Mar i ECOEMBES, que és una entitat sense afany de lucre que gestiona el reciclatge d'envasos lleugers i paper i cartró dipositats pel ciutadà als contenidors de recollida selectiva, engeguen avui la campanya. La durà a terme l'empresa SM Sistemas Medioambientales. Tècnics d'aquesta empresa, que aniran acreditats, visitaran els prop de 200 establiments de la població del sector de l'hostaleria, la restauració i el càtering.

En la primera visita se'ls informarà de la campanya, se'ls assessorarà i se'ls avaluarà. Els locals que s'apuntin a la campanya rebran una segona visita, durant el mes de juliol. En aquesta ocasió se'ls facilitarà els contenidors més adients per fer la recollida d'envasos lleugers i tot el material necessari.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits