malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge aèria de la finca de Can Palomo. Foto: Google Maps.

ERC demana a PSC que expliqui als malgratencs la intenció de construir un nou ajuntament a Can Palomo

ERC considera que els socialistes també "han de ser valents" i han d'explicar als malgratencs i malgratenques que la voluntat del PSC és construir un nou ajuntament a Can Palomo i no només l'oficina de Turisme i un museu dedicat a la figura de Fèlix Cardona, tal i com s'havia anunciat. El partit republicà ha assegurat que, tot i que va mostrar la voluntat d'adquirir la finca a l'inci amb uns altres usos, no va intervenir en cap negociació amb la propietat. ERC diu que la compra de can Palomo "ha sortit de les prioritats del partit a curt termini".Publicat:
25-05-2017 / 10:23:23
Actualitzat:
25-05-2017 / 11:37:21

El portaveu d'ERC Ramir Roger ha respost a les declaracions de l'exalcalde socialista Joan Mercader en què li oferia els seus sis vots per tirar endavant la compra de la finca de Can Palomo, situada entre els carrers Joan Maragall, Verge de Montserrat, Pintor Fortuny i avinguda del Bon Pastor. Roger reclama al PSC que expliqui que a Can Palomo hi vol construir un nou ajuntament i que aquesta voluntat "l'ha portada de manera oculta totalment, fins i tot, als seus socis de govern en aquell moment, Junts per Malgrat". En aquest sentit, Roger ha avançat que ERC no està d'acord en aquest ús "perquè l'ajuntament de Malgrat actual té potencial per poder créixer en l'ubicació actual". "Estem parlant de diversos milions d'euros que ERC creu que són necessaris en altres equipaments del municipi", ha afegit Roger.

En relació a les negociacions que PSC va mantenir amb la propietat, ERC ha defensat que ells no hi van prendre part. Ramir Roger considera que els tractes amb la propietat "es van portar de manera nefasta" i creu que "Joan Mercader hauria de donar explicacions de per què la propietat els va dir que s'havia sentit enganyada pel senyor Mercader".

Finalment, Ramir Roger ha defensat la necessitat de canviar el destí dels 800.000 euros que la Diputació de Barcelona havia atorgat a l'Ajuntament per adquirir la finca de Can Palomo. El portaveu republicà diu que "hi ha una demanda important per part de les entitats esportives i culturals del municipi de disposar d'una pista polivalent". "Hi estem d'acord perquè en aquest govern el que es fa és consensuar les coses, debatre-les, parlar-les i acordar-les. Sobre Can Palomo encara hi ha unes opcions que passen a mig i llarg termini i que han sortit de les prioritats d'ERC a curt termini".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits