malgratcomunicacio.cat

En directe


El Grup Germanor clou la temporada de teatre amb el lliurament de premis del seu concurs

El Grup Germanor va lliurar dissabte els premis del seu 21è Concurs de Teatre Amateur Vicenç Bayarri i Miralles. L'entitat malgratenca va haver d'escollir els 8 grups que han participat en l'edició del certamen d'enguany d'entre 40 obres que s'havien presentat per a prendre'n part.Publicat:
22-05-2017 / 12:36:42
Actualitzat:
22-05-2017 / 13:44:50

El públic del concurs ha considerat que el millor grup de la temporada ha estat La K-Mama de Calafell que, amb l'obra El pescador d'estels, ha aconseguit un 9,31 de nota. Aquest mateix grup també ha guanyat el premi a l'escenografia i ha estat considerat la millor companyia de teatre. A més, els seus actors Josep Sans i Tomàs Cachinero s'han endut els premis a millor actor principal i millor actor de repartiment, respectivament.

El millor director ha estat Jordi Riera per l'obra Nit de Ràdio 2.0. Les actrius de Pigmalió Ester Roca i Àngels Aregall han estat premiades com a millor actriu principal i millor actriu de repartiment. Finalment, el jurat ha considerat que el millor vesturari ha estat el de l'obra Un esperit burleta del Grup Atrezzo Cric-Crac de Vilafranca del Penedès.

Els 8 grups que han participat al 21è Concurs de Teatre Amateur Vicenç Bayarri i Miralles són el Grup Atrezzo Cric-Crac Teatre de Vilafranca del Penedès, La K-Mama de Calafell, Pierrot Teatre de Centelles, Blaugranascena de Sant Feliu de Codines, Centre Moral d'Arenys de Munt, Punt i Seguit i Qollunaka de Terrassa, i Impuls Teatre de Molins de Rei. El jurat del concurs estava format per Mª Antònia Galceran, Josep Curós, Carme Torrelles, Fèlix Salvadó, Montserrat Tarridas, Neus Serra, Montserrat Reyner, Pilar Poch i Josep Pérez.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits