malgratcomunicacio.cat

En directe


L'obra 'Pigmalió', aquest diumenge al Vicenç Bayarri i Miralles

L'obra Pigmalió es representarà aquest diumenge a les 18 h, al Centre Cultural. L'obra és una de les vuit escollides al Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles que organitza el Grup de Teatre Germanor.Publicat:
13-01-2017 / 10:30:03
Actualitzat:
10-01-2017 / 12:22:18

Pigmalió, pel Grup Pierrot Teatre de Centelles, és la tercera de les vuit obres que han estat escollides al Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles i que es representaran al Centre Cultural de Malgrat de Mar. El XXI Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles va engegar, enguany, amb la representació d'Un Esperit Burleta el 23 d'octubre. En aquesta edició s'hi van presentar 40 obres de les quals s'han escollit 8 per ser representades al Centre Cultural de Malgrat de Mar, durant aquesta temporada.

La presidenta del Grup de Teatre Germanor, Obdúlia Cuatrecases ha afirmat que la tria de les obres es fa "sobretot en base a la qualitat dels grups, que és altissima". A més, també ha volgut destacar que "costa molt triar les 8 obres perquè es presenten grups molt bons amb obres molt bones. Per fer la tria primer ens fixem en la qualitat i després busquem que hi hagi varietat. Intentem fer una tria el mes variada possible, en base a la qualitat dels grups".

D'altra banda, ha explicat que un dels objectius d'aquest concurs és "fer que la gent agafi el costum d'anar al teatre, que la gent s'acostumi a veure tot tipus de teatre, tant obres clàssiques com contemporànies i que agafin el gust al teatre. A nosaltres ens agradaria aconseguir que els malgratencs i malgratenques afagin el costum de veure teatre i acabin sent uns bons entessos del teatre, per això intentem portar obres de qualitat".

Júlia, la filla de Jim Hawkins serà una altra de les obres que es podràn veure al Centre Cultural, aquesta serà el 29 de gener. A més, també es representarà Cansalada Cancellada el 12 de febrer, Lampedusa el 26 de febrer, Corona d'Espines el 12 de març i Nit de Ràdio 2.0 el 26 de març.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits