malgratcomunicacio.cat

En directe


ERC qüestiona la necessitat d'un Reglament de Participació Ciutadana per a fer uns pressupostos participatius al 2017

ERC de Malgrat considera que establint unes bases reguladores n'hi hauria prou per tal de poder tirar endavant uns pressupostos participatius i que no cal, com diu l'alcalde Joan Mercader, esperar a l'elaboració d'un Reglament de Participació Ciutadana per tal que els ciutadans i ciutadanes decideixin quins projectes es duran a terme amb els 100.000 euros que el govern (PSC - JxM) ha reservat.
 Publicat:
02-12-2016 / 09:55:06
Actualitzat:
02-12-2016 / 12:50:08

Ramir Roger, portaveu del Grup Municipal d'ERC, ha explicat que "si hem d'esperar a tenir el reglament és poc viable que estigui enllestit a final d'any i, per tant, és complicat que es pugui dur a terme el procés necessari per tal que els malgratencs i malgratenques triïn els projectes que volen dur a terme". "Entenem que això es podria accelerar si es prescideix d'aquesta premissa, que no és obligatòria, i ho fem a través d'unes bases reguladores", ha afegit Roger.

En relació al Reglament de Participació Ciutadana, Ramir Roger ha detallat la Diputació de Barcelona ha d'enviar un model marc que "s'ha venut com a molt actual", però que "fa molts mesos que l'esperen i que, per tant, encara no hi poden treballar".

Pressupostos participatius? Sí, són possibles

ERC ha programat un acte per explicar a la ciutadania que uns pressupostos participatius són possibles. Tindrà lloc avui a les 20:30h a la biblioteca La Cooperativa.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits