malgratcomunicacio.cat

En directe


7 locals de Malgrat engeguen la proposta gastronòmica 'Pintxugot'

7 establiments de restauració de l'Associació de Comerciants de Malgrat s'han unit per crear una secció gastronòmica de l'entitat. La primera actuació que duran a terme serà el 'Pintxugot". Una ruta per aquests set locals, que oferiran cada segon dijous de mes des d'avui un got de vi o cervesa i una tapa per 2,50 euros.
 Publicat:
10-11-2016 / 10:58:02
Actualitzat:
10-11-2016 / 12:13:27

L'objectiu del Pintxugot és, d'una banda, animar els malgratencs i malgratenques a sortir els dijous a la nit i, de l'altra, donar a conèixer els establiments de restauració del municipi. Marta Muniesa, una de les empresàries que ha engegat el projecte, ha explicat que aquest "és un bon model d'activitat pel poble perquè l'horari és còmode per a la gent ja que comença a les 17h i és una proposta econòmicament flexible". En aquest sentit, cada participant pot escollir la quantitat de tapes que prendrà.

La idea de fer el Pintxugot cada dijous permet, segons Muniesa, omplir un buit que fins ara tenien els restauradors fora dels dilluns que fan festa, els dimecres de futbol, els divendres i dissabtes de sopars de grup, i els diumenges de vermut. A més, Muniesa ha detallat que, com a reclam, les tapes que oferirà cada local seran diferents i canviaran cada mes.

Els 7 locals malgratencs que prenen part, per ara, a la iniciativa són: Eric Cantona's, Vinum Nostrum, Cafè Bohemi, La Tapia, Muniesa Club, K-ñitas i Frankfurt Javi. La voluntat de l'Associació de Comerciants de Malgrat és que, a poc a poc, se'n vagin afegint més.

Secció gastronòmics

El Pintxugot és la primera iniciativa que la nova secció de gastronòmics de l'Associació de Comerciants de Malgrat porta a terme. Marta Muniesa ha comentat que el fet d'associar-se els facilita molt la feina perquè, entre d'altres coses, "els gastronòmics tenen necessitats específiques que, sovint, són més complicades que les dels propis botiguers". A més, si s'aixopluguen sota el paraigua d'una entitat la relació amb la Regidoria de Comerç és, segons Muniesa, més fàcil i fluïda.

A banda del Pintxugot, els gastronòmics ja pensen en altres activitats que poden dur a terme properament. Per ara, però, no n'han volgut avançar res.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits