malgratcomunicacio.cat

En directe


L'obra 'Un esperit burleta' aixecarà el teló del 21è Concurs Vicenç Bayarri i Miralles aquest diumenge

El Grup Germanor ha hagut de seleccionar 8 obres de les 40 que s'han presentat per entrar a concurs. Un esperit burleta, a càrrec d'Atrezzo Cric-Crac Teatre de Vilafranca del Penedès, engegarà l'edició el certamen d'enguany aquest diumenge a les 18h al Centre Cultural.Publicat:
21-10-2016 / 11:29:06
Actualitzat:
20-10-2016 / 14:47:05

40 han estat les propostes que ha rebut el Grup Germanor enguany per a poder entrar a concurs. D'aquestes, només 8 obres són les que finalment han aconseguit formar part del programa d'aquesta temporada. Entre els espectacles seleccionats hi ha Un esperit burleta, del grup Atrezzo Cric-Crac Teatre de Vilafranca del Penedès, El pescador d'estels, de La K-Mama de Calafell, Pigmalió, de Pierrot Teatre de Centelles, Júlia, la filla de Jim Hawkins, de Blaugranascena de Sant Feliu de Codines, Cansalada Cancellada, dels Amics de les Arts de Terrassa, Lampedusa, de Punt i Seguit de Terrassa, Corona d'espines, de Qollunaka de Terrassa, i Nit de Ràdio 2.0, d'Impuls Teatre de Molins de Rei.

Un esperit burleta

La història de Noel Coward parla d'un escriptor que vol escriure una novel·la sobre una mèdium homicida. Per això, convida una veïna del poble, que realitza aquestes pràctiques sobrenaturals, per de conèixer amb més profunditat el món de l'espiritisme. La primera sessió, però, canviarà completament la vida de l'escriptor.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits