malgratcomunicacio.cat

En directe

La Junior Fantasy Band és un dels grups que actuaran aquests dies a Malgrat de Mar.

Turisme es planteja canviar el model del Festival de Bandes per falta de participants

El Festival Internacional de Bandes de Música d'enguany només ha aconseguit atraure 4 grups. És per aquest motiu que Malgrat Turisme SL ha decidit no fer concurs aquest 2016, després de 15 edicions, i estudiar la possibilitat de canviar el model del certamen. Una de les propostes que es valora és fer-lo cada dos anys.Publicat:
07-10-2016 / 13:01:55
Actualitzat:
07-10-2016 / 13:59:24

Carme Ponsa, regidora de Turisme, ha explicat que "tot i que s'han fet les mateixes accions comercials per atraure grups de bandes i majorets al Festival Internacional de Malgrat, no s'ha aconseguit una resposta suficient per poder desenvolupar el concurs". Ponsa ha afegit que "si hem de tenir només tres o quatre grups, val la pena replantejar-se la possibilitat de fer-lo, per exemple, cada dos anys".

La regidora de Turisme també ha comentat que les bandes i els grups de majorets que s'interessen pel certamen de Malgrat de Mar "no busquen un model tan professional com el que es proposava fins ara, sinó que potser volen venir a gaudir d'una estada i fer alguna actuació". Per aquest motiu, Ponsa planteja un canvi de model. Això sí, la regidora assegura que donarà un nova oportunitat al Festival Internacional de Bandes de Música i Majorets l'any que ve. En aquest sentit, Ponsa diu que el 2017 "es faran les mateixes accions promocionals que s'han fet fins ara".

Tot i que enguany no hi ha Festival Internacional de Bandes de Música, sí s'han programat activitats amb els quatre grups que han visitat a Malgrat de Mar aquests dies. Les formacions Mnarja Folk Group de Malta, Münchner Hochschultanzkreis d'Alemanya, Vukovar Majorettes de Croàcia i Junior Fantasy Band d'Itàlia desfilaran avui a partir de les 17:30h des del Centre Sant Roc fins a la plaça de Josep Anselm Clavé, on actuaran. La Junior Fantasy Band farà un concert també demà dissabte a les 11h a l'avinguda del Bon Pastor. Les activitats es clouran amb una actuació conjunta dels grups de folk i majorets, demà a les 17h al Parc de Can Campassol.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits