malgratcomunicacio.cat

En directe


Reconeixen la tasca de Marià Martínez, cap del parc de Bombers durant 15 anys

La jornada festiva d'ahir dimarts, Sant Joan de Déu patró els bombers, va servir per reconèixer la tasca de Marià Martínez i David Cortés, cap i sotscap del Parc de Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar. L'acte també va ser la presentació del nou cap del parc, Xavier Estopà, que pren com a referent el seu antecessor en aquesta nova etapa.Publicat:
09-03-2016 / 12:32:56
Actualitzat:
09-03-2016 / 13:30:57

Marià Martínez va anunciar ara fa un any durant l'acte de celebració del patró dels bombers que plegava després de 15 anys com a cap del parc de Malgrat. Ahir, els bombers voluntaris van voler agrair-li aquests anys de dedicació. L'alcalde, Joan Mercader, també es va afegir als agraïments i va destacar la feina que fan els bombers voluntaris. 

Xavier Estopà va explicar que pren el relleu, "sabent que els inicis no són fàcils amb la idea de seguir l'exemple, l'esforç i la voluntat de Marià Martínez".

 

Els bombers del poble francès d'Arles -municipi agermanat amb Pineda de Mar-, que tradicionalment participen a la celebració, aquest any no van poder assistir a l'acte. Sí que van prendre part els bombers del parc de Pineda de Mar, policies locals de Malgrat de Mar, Palafolls i Santa Susanna, mossos d'esquadra i agents de l'ADF, així com regidors de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. 

Actualment, el parc de Bombers de Malgrat de Mar compta amb la col·laboració de 21 persones. Durant el 2015, van fer 265 actuacions.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits