malgratcomunicacio.cat

En directe


ERC insisteix en aplicar la limitació horària als aparcaments de l’estació i el passeig marítim

Els republicans proposen una limitació horària de 12 hores i demanen a l’equip de govern “una nova reflexió” sobre l’assumpte.Publicat:
18-01-2016 / 14:35:10
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La secció local d’ERC de Malgrat de Mar ha emès un nou comunicat en el que “mostra la seva discrepància” amb el govern local davant el posicionament de no modificar les condicions d’aparcament als espais de l’estació i el passeig marítim.

Els republicans proposen una rotació de 12 hores per als vehicles que estacionen en aquests dos aparcaments i així “s’evitaria el perjudici a la majoria d’usuaris que utilitzen el servei de rodalies per anar a treballar, o bé es desplacen puntualment per qualsevol motiu a Barcelona, Girona o altres municipis del nostre entorn”. Des d’ERC també proposen explorar un possible acord amb rodalies per la validació del bitllet però puntualitzen que “el marge de les 12 hores és la millor de les opcions, ja que s’aconseguiria evitar situacions com que alguns vehicles aparquin durant molts dies ininterrompudament. En cap cas estem parlant d’establir cap mena de pagament per estacionar”. En el comunicat també aclareixen que la seva proposta “en cap cas feia esment que la limitació hagués de ser de dues hores”.

Sobre els espais d’aparcament del passeig marítim ERC explica que “discrepem amb el govern local quan diuen que s’ha d’adjudicar a una empresa privada el desplegament d'una zona blava de pagament”. “Creiem que es pot introduir la mesura de limitació horària proposada sense haver de desplegar cap zona blava”.

El comunicat conclou demanant “una nova reflexió” a l’equip de govern sobre aquest tema.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits