malgratcomunicacio.cat

En directe

El carrer Sant Esteve és un dels espais amb més afluència de turistes de Malgrat. Foto: premsa Ajuntament

Un touroperador britànic portarà milers de turistes a l'Alt Maresme a partir de l'any vinent

L'empresa Jet2holiday operarà sis nous vols a l'aeroport de Girona-Costa Brava. Les ciutats d'origen són Manchester, Newcastle i Glasgow. Es calcula que uns 37.000 turistes visitaran l'Alt Maresme i la Costa Brava de maig a octubre del 2016.Publicat:
21-08-2015 / 12:48:00
Actualitzat:
21-08-2015 / 13:41:10

Uns 37.000 turistes visitaran les poblacions de l'Alt Maresme -Malgrat, Santa Susanna, Pineda i Calella- entre els mesos de maig a octubre del 2016. Són les previsions que ha presentat aquest dimarts el touroperador britànic Jet2holidays en un acte a Lloret de Mar al que han assistit representats dels Ajuntaments del territori i diversos empresaris del sector turístic.

L'empresa operarà sis vols setmanals des de l'aeroport de Girona-Costa Brava (Vilobí d'Onyar) que portaran turistes britànics des de Manchester, Newcastle i Glasgow que faran una estada mitjana de 7 dies. La regidora de Turisme, Carme Ponsa, ha explicat que "es tracta principalment de turisme familiar amb un poder adquisitiu mitjà-alt que fa una despesa mitjana de 120 euros diaris". "Aquest tipus de turisme ens va molt bé a Malgrat ja que tenim la certificació de turisme familiar", ha afegit Ponsa.

La regidora també ha explicat que l'objectiu d'aquestes accions és "recuperar els mercats tradicionals com el britànic ja que d'aquesta manera contrarrestem el turisme rus, que ha caigut molt últimament, concretament a Malgrat la devallada ha estat del 70-80%".

El touroperador Jet2holiday també operarà onze vols setmanals des de l'aeroport de El Prat de Barcelona.

Galeria d'àudios

Canal Ivoox Ona Malgrat

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits