malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament crea dues borses de treball per a la contractació de personal per cobrir vacants i baixes

Els requisits que s'han de complir per poder entrar a formar part d'aquestes borses de treball de l'Ajuntament són tenir la nacionalitat espanyola, haver complert 16 anys abans del termini de presentació de la sol·licitud, entre altres. És la primera vegada que l'Ajuntament de Malgrat disposarà de borsa de treball per cobrir vacants i baixes.Publicat:
20-08-2015 / 15:20:17
Actualitzat:
20-08-2015 / 15:36:40

L'Ajuntament de Malgrat obre el procés de selecció de personal laboral temporal i de funcionari interí per cobrir places vacants i substituir personal. Es crearan dues borses de treball: una per als llocs de treball d'auxiliar administratiu i un altre, per a conserge en edificis i instal·lacions municipals. Aquest divendres, s'obre el procés per a auxiliar administratiu. És la primera vegada que l'Ajuntament de Malgrat disposarà de borsa de treball per cobrir vacants i baixes.

L'alcalde, Joan Mercader, ha explicat que l'objectiu de la creació d'aquestes dues borses és per una banda, fomentar els llocs de treball i alhora aconseguir agilitat i rapidesa per cobrir les baixes, i que aquestes no perjudiquin el funcionament del consistori. 

Els requisits que s'han de complir per poder entrar a formar part d'aquestes borses de treball de l'Ajuntament són tenir la nacionalitat espanyola, haver complert 16 anys abans del termini de presentació de la sol·licitud, entre altres. Aquestes dues borses tindran una durada de 4 anys i els aspirants hauran de passar també les proves d'un concurs oposició.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits