malgratcomunicacio.cat

En directe

Oriol Amorós (esquerra) i Ramir Roger a La Cooperativa

Oriol Amorós explica a Malgrat les claus del 27-S

El diputat d'ERC ha estat convidat per la secció local de Malgrat de Mar en un primer acte de precampanya electoral.Publicat:
04-08-2015 / 13:03:36
Actualitzat:
04-08-2015 / 13:58:44

El diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Parlament, Oriol Amorós, ha explicat aquest divendres a la Biblioteca La Cooperativa perquè ERC s'ha integrat a la llista JuntspelSí per a les eleccions del proper 27 de setembre. Amorós, que ha estat convidat per la secció local de Malgrat de Mar en un primer acte de precampanya, ha dit a Ona Malgrat que "el país ha començat un procés que necessita culminar-se" i que "ara és el moment de fer la consulta que no ens van deixar fer". Amorós ha afegit que "ara sí tenim un acord que preveu tot el camí que s'ha de fer per arribar a la independència".

Per altra banda, Oriol Amorós creu que "els municipis juguen un paper cabdal en el procés ja que són l'administració més propera al ciutadà i sobretot pel que fa a la Hisenda pròpia, ja que quants més municipis hi col·laborin més feina podrem fer i donar més possibilitats a la independència".

El diputat d'ERC al Parlament de Catalunya ha parlat durant gairebé dues hores de com s'ha gestionat l'acord amb les diferents forces polítiques i entitats sobiranistes per articular la llista JuntspelSí i ha donat algunes pistes de les accions en favor de la independència que emprendrà el govern de concentració que proposen si finalment JuntspelSí és la candidatura més votada.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits