malgratcomunicacio.cat

En directe

L'Avinguda Costa Brava és la via amb més accidents de trànsit de Malgrat

Baixen els accidents de trànsit a Malgrat durant el primer semestre de l'any

En el que portem d'any a Malgrat hi ha hagut 39 accidents de trànsit, 10 menys que l'any passat. La via amb més sinistralitat del municipi és l'Avinguda Costa Brava.Publicat:
17-07-2015 / 13:59:25
Actualitzat:
17-07-2015 / 15:15:03

Els accidents de trànsit registrats a Malgrat de Mar durant els sis primers mesos de l'any han baixat en relació al mateix de l'any passat. Enguany s'han registrat deu accidents menys que durant la primera meitat del 2014 i els sinistres amb ferits també han experimentat un descens, passant de dotze a cinc.

 

 


L'inspector en cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, Joaquim Martínez, ha explicat a Ona Malgrat que "és una dada positiva, sobretot pel que fa al descens de les persones ferides en accidents de trànsit, el que demostra que s'estan fent accions, tant a la via pública com per part de la policia, que de vegades no són del tot perceptibles per part del ciutadà". En aquest sentit Martínez explica que "són molt importants les accions que es fan a la via pública, com els canvis de sentit, de senyalització o les obres de l'Avinguda Costa Brava com la rotonda o el radar preventiu".

Durant la primera meitat de l'any s'han registrat al municipi un total de 39 accidents de trànsit amb cinc persones ferides. Els accidents per encalç (topada d'un vehicle amb un altre per darrere) han estat catorze mentre que els accidents per envestida han sigut tretze. També hi ha hagut nou xocs i tres atropellaments. L'Avinguda Costa Brava, una de les principals vies de la població, ha estat la que ha registrat més sinistres, sis en total.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits