malgratcomunicacio.cat

En directe

Exposició del 25è aniversari dels Gegants de Malgrat

Una exposició commemora els 25 anys de la Colla de Gegants de Malgrat de Mar

La mostra, composada per fotografies, documents i textos, es pot visitar fins a finals de setembre a l’Arxiu Municipal.Publicat:
10-07-2015 / 14:11:34
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La Colla de Gegants de Malgrat de Mar ha començat els actes de celebració del seu 25è aniversari. El tret de sortida és la inauguració d’una exposició que es podrà visitar fins a finals del mes de setembre a l’Arxiu Municipal i que recull fotografies, textos i documents sobre la història de l’entitat.

Josep Regí, un dels membres fundadors de la Colla de Gegants ha explicat que “tothom s’ha implicat molt i s’ho agafat amb molta il·lusió. I organitzar-ho tot no és fàcil”. Regí també ha detallat la resta d’activitats previstes per celebrar l’efemèride. Per una banda, a la Fira d’Estiu d’aquest cap de setmana, l’entitat organitzarà un taller de portador de gegants amb l’objectiu d’atreure membres a la colla. Fa uns mesos, l’entitat ja va organitzar aquest taller amb un bon resultat. Per altra banda, a l’agost hi haurà la tradicional trobada de gegants en el que la colla estrenarà un nou ball amb els quatre gegants. A més, el Bernat i l’Eulàlia, els dos gegants que fan 25 anys, estrenaran nous vestits. Els actes de celebració s’acabaran el 6 de desembre, coincidint amb la festa major de Sant Nicolau, amb la trobada de gegants del Maresme que es farà a Malgrat de Mar.

L'exposició 25 anys de gegants a Malgrat de Mar es podrà veure a l'Arxiu Municipal fins el 30 de setembre de dilluns a divendres de 8 h a 15.30 h i dijous, divendres i dissabtes de 17.30 h a 20.30 h. 

Galeria d'imatges

Exposició del 25è aniversari dels Gegants de Malgrat Exposició del 25è aniversari dels Gegants de Malgrat

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits