malgratcomunicacio.cat

En directe

Protesta davant l'Ajuntament

Una dona desnonada fa tres setmanes protesta davant de l’Ajuntament per reclamar un pis de lloguer social

Reclama una solució a la seva situació i acusa l'Ajuntament de no fer res per ajudar-la.Publicat:
15-06-2015 / 12:14:10
Actualitzat:
15-06-2015 / 12:21:36

Una dona –Raquel Sans- que va ser desnonada ara fa tres setmanes del pis en el que vivia de lloguer al carrer Cervantes número 23 (a toca de l’avinguda mediterrània) ha començat una protesta aquest dilluns al matí davant l’Ajuntament per exigir una solució a la seva situació. La Raquel, amb dos fills de 10 i 14 anys –un d’ells ha d’anar a una escola especial de Sant Pol de Mar- demana “una vivenda digna” per la seva família i ha acusat l’Ajuntament de voler fer-la fora del poble i de no fer res per resoldre el seu problema. La dona ha explicat que “la Generalitat, a través de l’Ajuntament, els va oferir tres pisos a Berga, Tarragona i Tossa de Mar”. Durant aquest temps la Raquel i la seva família ha rebut l’ajut de particulars, que els han acollit a casa seva.

Per la seva banda Jessica Martínez, membre de Podemos a Malgrat de Mar, ha explicat que quan van conèixer el cas de la Raquel va “mobilitzar tota la gent de Podemos”. Martínez creu que hi ha més alternatives properes que les que ha ofert fins ara la Generalitat, per exemple “a Pineda, Sant Pol o fins i tot Malgrat. Els bancs tenen molts pisos buits i l’Ajuntament pot negociar amb ells un lloguer social. De fet, hi ha una moció aprovada que insta a fer això”.

El desnonament es va produir el 22 de maig enmig d’una forta presència policial. Fonts policials han confirmat a Ona Malgrat l’impagament del lloguer durant tres anys al seu propietari, un particular que es dona la circumstància que vivia al pis de sobre.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits