malgratcomunicacio.cat

En directe


Tot a punt a Malgrat de Mar per al 9N

L'Assemblea Nacional Catalana i els voluntaris del 9N ho tenen pràcticament tot a punt per a la consulta d'aquest diumenge. A Malgrat de Mar es podrà votar a l'Institut Ramon Turró i Darder entre les 9 h i les 20 h.Publicat:
07-11-2014 / 13:54:44
Actualitzat:
07-11-2014 / 15:04:58

Poden participar a la consulta tots els catalans que tinguin més de 16 anys. Els residents a l'estranger que hagin tingut el darrer veïnatge administratiu a Catalunya i els seus descendents s'hauran d'haver inscrit prèviament al registre de catalans residents a l'exterior. També podran votar les persones nacionsl d'estats membres de la Unió Europea, inscrites al registre de població de Catalunya, que acreditin un any de residència continuada; i els nacionals de tercers estats, inscrits en el registre de població, que acreditin residència legal durant un període continuat de tres anys.

Per votar cal portar el DNI (residents a Catalunya), el passaport acompanyat del certificat de registre de ciutadà de la Unió Europea (europeus residents a Catalunya) o el passaport i el TIE (extracomunitaris residents a Catalunya).

Per tal de garantir que tots els malgratencs i malgratenques poden anar a votar diumenge, l'ANC ha posat en marxa un servei per a persones amb mobilitat reduïda. Tant les persones que necessitin fer-ne ús com els qui vulguin oferir-se com a voluntaris per a dur a terme el servei han de trucar al telèfon 636 91 36 16.

Recollida de signatures contra l'Estat espanyol

A banda de la consulta, aquest diumenge l'ANC recollirà signatures per tal que els malgratencs i malgratenques que ho desitgin puguin afegir-se a la denúncia subscrita pels càrrecs electes davant les Nacions Unides, el Parlament Europeu, la Comissió Europea, el Consell d'Europa i l'OSCE, contra l'Estat espanyol.

Els regidors i regidores de CiU, ERC i ICV-EUiA han signat ja el document de denúncia.

Dissabte, jornada festiva

Coincidint amb la celebració de la consulta de diumenge, per aquest dissabte l'ANC ha programat una activitat de caire festiu: una cercavila que començarà a les 18 h a la plaça de l'Església. Els qui vulguin prendre'n part poden anar de groc, que és el color que identifica la campanya que s'ha dut a terme sobre el 9N.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits