malgratcomunicacio.cat

En directe


El ple per donar suport a la consulta començarà avui a les 12 h

El ple extraordinari per debatre la moció presentada pels grups de CiU, ERC i ICV-EUiA, a l'oposició, se celebrarà aquest dijous 2 d'octubre a les 12 h.Publicat:
02-10-2014 / 10:17:03
Actualitzat:
02-10-2014 / 10:24:23

La moció de CiU, ERC i ICV-EUiA demana el suport del món local a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre. Els tres grups van presentar aquesta moció el 19 de setembre i l'Ajuntament de Malgrat tenia 15 dies -fins el 6 d'octubre- per convocar el ple extraordinari. 

Aquesta moció, que ha estat impulsada per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència, proposa que el Ple adopti diversos acords. D’una banda, que l’Ajuntament de Malgrat mostri “el suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014, per decidir lliurement el futur de Catalunya dins l’exercici dels nostres drets democràtics i prendre el compromís de l’Ajuntament de Malgrat amb la realització de la mateixa, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació”. Així mateix, la proposta també planteja “donar ple suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada pel Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants”.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits