malgratcomunicacio.cat

En directe

Un dels cartells que forma part d'una de les rutes de natura. Foto: Malgrat Turisme SL.

Senyalitzen tres rutes de natura a Malgrat

Els tres camins que s'han senyalitzat són el del Delta de la Tordera, el de Santa Rita i el de les Mines de Can Palomeres. L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha dut a terme la iniciativa juntament amb la Diputació de Barcelona i l'empresa pública Malgrat Turisme SL, que prepara un material de difusió específic per donar a conèixer les rutes als turistes.Publicat:
18-06-2014 / 09:47:15
Actualitzat:
18-06-2014 / 11:26:57

Segons Malgrat Turisme SL, amb la senyalització d'aquestes tres rutes es pretén redescobrir antics camins del municipi que fins ara eren poc coneguts, tant per visitants i turistes, com pels mateixos malgratencs i malgratenques.

El Camí del Delta de la Tordera, de 5 quilòmetres, és completament pla i permet visitar el delta i la zona protegida de les dunes amb vegetació psammòfila. La ruta de Santa Rita, de 2,5 quilòmetres, passa pel turó i el bosc que l'envolta. Finalment, el Camí de les Mines de Can Palomeres, de 6 quilòmetres, s'enfila pel Turó d'en Serra.

Des de Malgrat Turisme SL asseguren que la senyalització d'aquests tres camins ha permès connectar Malgrat de Mar amb el Camí de la Costa del Maresme, el Camí de la Tordera i amb altres petits i grans recorreguts.

La iniciativa s'ha dut a terme amb l'esforç conjunt de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, l'Oficina de Promoció de la Diputació de Barcelona i l'empresa pública Malgrat Turisme SL, que prepara uns fulletons amb aquestes rutes adreçats als turistes. Aquest material s'editarà en diversos idiomes i es repartirà des de les oficines de turisme.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits