malgratcomunicacio.cat

En directe


Les obres de construcció d'una nova rotonda a l'avinguda Costa Brava comencen avui

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Malgrat de Mar posen en marxa avui les obres de construcció d'una rotonda a l'avinguda de la Costa Brava, la carretera BV-6001, just a davant del carrer de la Verneda. Les obres s'allargaran fins el proper mes d'agost i tenen un cost de més de 230.000 euros.Publicat:
10-06-2014 / 08:30:15
Actualitzat:
09-06-2014 / 15:06:33

Una nova rotonda millorarà la mobilitat de vehicles i incrementarà la seguretat a l'avinguda de la Costa Brava. Es construirà just a davant del carrer de La Verneda i evitarà els girs a l'esquerra que, tot i estar prohibit, tot sovint es produeixen. A més,  aquesta obra permetrà fer canvis de sentit amb seguretat a mig trajecte entre la rotonda del CAP i la d'entrada al polígon industrial de Can Patalina. 

Les obres tenien un pressupost de 263.394,76 euros, però han estat adjudicades per 235.354,15 euros. Seran finançades per la Diputació de Barcelona -que és titular de la carretera- amb una aportació del 60% i per l'Ajuntament amb un 40%. L'empresa Viasfalt SL és l'encarregada de portar a terme les obres, que es preveu que estiguin enllestides a principi del proper mes d'agost. 

El regidor d'Urbanisme, Joan Mercader, ha explicat que la nova rotonda estarà enjardinada i ha destacat que l'obra és una aposta per la seguretat de vehicles i vianants. 

Durant l'execució de les obres, es produiran restriccions de circulació a la zona. La Policia Local ha informat que el carril paral·lel a l'avinguda Costa Brava, entre el carrer Font de la Mina i la Verneda, restarà tallat sempre durant les obres. A més, restarà prohibit aparcar a l'avinguda Costa Brava, entre el carrer de l'Onyar i el restaurant que hi ha al parc, i al vial de serveis entre els carrers de La Verneda i Font de la Mina. Per altra part, la parada d'autobús que hi ha dins el polígon industrial de Can Patalina, entre La Verneda i Font de la Mina, es trasllada fins a aquest darrer carrer. 

La Policia Local també ha informat que durant les obres es mantindran els dos sentits de circulació de l’avinguda Costa Brava, però amb una alguna modificació de la trajectòria. Per això, es demana als conductors que moderin la velocitat i estiguin atents a la circulació en el sector en obres.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits