malgratcomunicacio.cat

En directe

El ball en línia va centrar l'acte d'inauguració del carrer del Segre.

Estrenen el carrer del Segre amb una exhibició de ball en línia

L'Ajuntament va estrenar el carrer del Segre amb els veïns i veïnes divendres passat al Centre Cívic. L'activitat va comptar amb una exhibició de ball en línia. L'obra ha suposat una ferma aposta per la convivència equilibrada i pacífica entre vianants i vehicles.Publicat:
03-06-2014 / 11:09:25
Actualitzat:
03-06-2014 / 12:39:51

El nou carrer del Segre es va obrir el passat 16 de maig, un cop acabades les obres de millora. El regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader, va explicar en el transcurs de l'acte que arranjar aquest vial "era molt necessari perquè té una pendent del 20% i es trobava en molt mal estat". El projecte, que ha deixat el màxim nombre possible de places d'aparcament, ha incorporat arbrat, mobiliari, espais d'estada i relació ciutadanes i baranes que ajudaran els vianants a superar el pendent. A més, s'hi ha col·locat material antilliscant. Un dels trets més característics del carrer ha estat l'ús de la pintura amb la recreació d'unes fulles per indicar els espais de relació, adreçats a les persones.

Les obres de millora del carrer del Segre, incloses en la Llei de Barris, tenien un cost segons projecte de 100.163,33 euros i han estat adjudicades a l'empresa Excavacions Bermúdez per un import de 56.592,28 euros, representant una baixa del 43,5%.

El regidor Joan Mercader va avançar divendres que ara s'arranjarà el carrer d'Aragó. Mercader va dir que l'obra es podrà tirar endavant "gràcies al superàvit" de l'Ajuntament. Segons les previsions, d'aquí a un mes hi haurà una nova reunió amb els veïns i veïnes per parlar del projecte i després de l'estiu començaran les obres.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits