malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

ASPRONIS posa en marxa una campanya de captació de fons per aconseguir dos llits articulats

Els llits articulats han de permetre millorar l'atenció a les persones amb discapacitat greu de la residència Pinya de Rosa de Palafolls. L'objectiu de la Fundació ASPRONIS és aconseguir 2.920 euros, que és el preu dels llits i dels matalassos. La campanya de micromecenatge s'inicia avui i s'allargarà fins el 15 de gener


9.000 euros per a l'escultura dedicada als brigadistes del 'Ciudad de Barcelona'

L'artista Rob MacDonald va engegar a finals de maig una campanya de micromecenatge a internet per aconseguir els 15.500 euros que es necessiten per a desenvolupar la primera fase d'una l'escultura dedicada als brigadistes del Ciudad de Barcelona. L'obra es col·locaria al Passeig de Mar, just davant l'estació de trens, per homenatjar els homes que van morir en l'enfonsament del vaixell fa 80 anys. Fins ara, MacDonald, que serà a Malgrat de Mar per la festa major, ha aconseguit recollir 9.037 euros. La campanya es tancarà el 19 d'agost.


Micromecenatge per fer una escultura dedicada als brigadistes del 'Ciudad de Barcelona'

L'artista Rob MacDonald ha engegat una campanya de micromecenatge a internet amb l'objectiu d'aconseguir els 15.500 euros que es necessiten per a desenvolupar la primera fase del projecte de creació de l'escultura, que es col·locaria al Passeig de Mar, just davant de l'estació de trens. L'obra pretén retre homenatge als brigadistes internacionals que van morir en l'enfonsament del vaixell 'Ciudad de Barcelona', ara fa 80 anys.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits