malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

[ÀUDIO] Malgrat de Mar es promociona al 'Salon de Vacances' de Brussel·les

Malgrat de Mar serà present a la fira Salon de Vacances de Brussel·les entre avui i diumenge. L'acció promocional s'adreça a públic final. Malgrat de Mar hi té, per quart any, un estand propi dins l'espai de Turespaña


[ÀUDIO] La ciutat de Barcelona, el ganxo per donar a conèixer Malgrat de Mar a la World Travel Market

Malgrat de Mar atén aquests dies els professionals del sector turístic des de l'estand que l'Agència Catalana de Turisme ha muntat a la World Travel Market de Londres. L'Oficina de Promoció de la Diputació de Barcelona hi té un mostrador i unes taules, des d'on treballa la tècnica de Turisme de Malgrat de Mar, Ester Gil. La ciutat de Barcelona fa de "ganxo" segons Gil a l'hora de promocionar el municipi.


[ÀUDIO] Malgrat de Mar es promociona a la World Travel Market de Londres

La regidoria de Turisme és des d'avui present a la World Travel Market de Londres per promocionar Malgrat de Mar. Aquesta fira és una de les d'àmbit professional més importants de la indústria turística a nivell internacional.


Comerç es planteja canviar la ubicació de l'Outlet d'estiu per la calor

La calor va marcar el 2n Outlet d'estiu, que va tenir lloc divendres passat al pavelló municipal de l'Avinguda de Tarragona. En van prendre part una trentena de botigues de tot el municipi. Tot i que van anar passant visitants durant tota la tarda, segons Malgrat Turisme SL, n'hi va haver menys que al 1r Outlet de moda, que va tenir lloc al febrer d'enguany. Per aquesta raó, la regidoria de Comerç es planteja canviar la ubicació de l'Outlet de cara a les properes edicions d'estiu.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits