malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] La Llar d'Infants Municipal Els Fesolets mostrarà el centre a les famílies aquest abril

El centre educatiu ha programat, d'una banda, una jornada de portes obertes per al 17 d'abril, i d'altra banda, una reunió virtual, que tindrà lloc el 20 d'abril a les 16h. Per conèixer la llar d'infants en qualsevol de les dues opcions cal demanar cita prèviaPublicat:
08-04-2021 / 10:27:53
Actualitzat:
08-04-2021 / 11:39:47

Segons ha detallat Mari Garzón, directora de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets, la jornada de portes obertes presencial es farà el dissabte 17 d'abril entre les 9:30h i les 14h en cinc torns diferents entre els quals hi haurà un interval de deu minuts per "evitar que hi hagi creuaments entre un torn i un altre". Podran fer la visita presencial un màxim de deu persones per torn, que han de demanar cita prèvia a través del WhatsApp 638 34 68 46 o bé enviant un correu electrònic a mcgarzon@cavallcartro.cat.

Les famílies que no puguin assistir a la jornada presencial del 17 d'abril, podran participar a la sessió virtual que s'ha programat pel dimarts 20 d'abril a les 16h. En aquesta reunió també es donarà a conèixer el projecte eductiu de la llar d'infants municipal, les instal·lacions de l'equipament i els serveis que ofereix el centre. En aquest sentit, la trobada online es complementarà amb l'enviament d'un vídeo.

Ni un cas de covid a la llar

La pandèmia de la covid no només ha comportat canvis a l'hora d'organitzar la jornada de portes obertes a la llar d'infants, sinó que també ha suposat prendre mesures des de principi de curs com, per exemple, evitar l'accés de les famílies a les instal·lacions del centre o incrementar la desinfecció tant d'instal·lacions com de material. "No hem tingut cap cas a la llar d'infants. Hem pres totes les mesures preventives que hem pogut i la veritat és que la valoració és molt positiva fins al moment", assegura Garzón.

Davant d'una quarta onada de contagis, la directora de la llar reconeix que "fa respecte", però considera que s'ha de tenir una "actitud positiva", estar alerta i continuar aplicant totes les mesures pertinents.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits