malgratcomunicacio.cat

En directe

Joaquim Albert als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[VÍDEO] Entrevista Política amb Joaquim Albert (ERC)

El regidor d'ERC, Joaquim Albert, ha passat avui per l'entrevista política d'Ona Malgrat des d'on s'hi ha referit al projecte del futur teatre de Malgrat de Mar que ha presentat el govern municipal fa poques setmanes. Segons Albert, "creiem que estem començant el teatre per la teulada perquè hem presentat el projecte d'un edifici sense saber encara molt bé quin ús se li donarà, com es gestionarà i el que és més important, d'on treurem tots els recursos econòmics per mantenir i dinamitzar la programació estable d'un teatre d'aquestes característiques". El regidor republicà ha afegit que "han de canviar moltes coses dins de l'Ajuntament i a l'equip de govern per posar-se dins d'una altra mentalitat i dinamitzar aquest espai per tal que sigui un referent a la comarca, tal i com diuen".

Joaquim Albert ha afegit que el projecte del futur teatre "és un procés opac i ens enterem a través de la premsa o del que publica l'Ajuntament i trobem que si hem de fer dues fases per utilitzar la primera per inaugurar alguna cosa abans d'acabar el mandat però que aquest teatre no sigui operatiu, no és la manera de procedir". A més, Joaquim Albert ha dit que "a Malgrat de Mar no som un poble amb cultura de programació estable, puc entendre que el teatre ha quedat obsolet però sempre hi ha moltes altres maneres per donar una prioritat a la cultura. Això es veu quan es fan els pressupostos i els diners que hi destines. Hem de canviar de mentalitat perquè aquí no hi ha aquesta cultura com sí passa a pobles com Tordera, Blanes, Lloret o Pineda".

Joaquim Albert creu que s'hauria d'haver parlat més amb les entitats ja que "s'ha venut un procés participatiu que no ha estat tal, el que s'ha fet és reenviar a les entitats un qüestionari que la Diputació havia enviat a l'Ajuntament". Publicat:
07-04-2021 / 12:00:16
Actualitzat:
07-04-2021 / 13:43:28

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits