malgratcomunicacio.cat

En directe

La vacunació contra la Covid a la població general es farà també en espais municipals. Foto: CSMS
Societat

Malgrat cedirà Can Campassol per a la campanya de vacunació contra la Covid a la població general

La campanya de vacunació general es farà a diversos equipaments de titularitat municipal que cediran els Ajuntaments de l'Alt Maresme i la Selva Marítima.Publicat:
05-04-2021 / 20:30:11
Actualitzat:
05-04-2021 / 22:05:14

Aquests espais seran gestionats directament pels equips d'atenció primària i la seva posada en funcionament dependrà dels terminis de lliurament de les diferents vacunes.

A Malgrat de Mar, l'espai cedit per l'Ajuntament serà Can Campassol.  A la resta de poblacions de l'Alt Maresme els espais acordats són la sala annexa del consultori local de Palafolls i la fàbrica Llobet-Guri de Calella. També es preveu habilitar el Local d’Entitats de Canet de Mar; el Centre Cívic de Santa Susanna; l’Esplai Gent Gran de Tordera; la Sala de Cultura de Sant Pol de Mar. A més, es disposa de dos espais més de titularitat privada: un a Sant Cebrià de Vallalta, cedit per Ràdio Sant Cebrià, i l’altre a l’Aqua Hotel Promenade de Pineda de Mar. En aquest municipi també es podrà disposar d’un segon punt, al Casal d’Avis Poblenou.

A la Selva Marítima,  els espais addicionals als CAPS seran el Casal de Jubilats de Tossa de Mar, diversos espais de la Biblioteca Municipal i un mòdul a part del CAP del Rieral. A Blanes es vacunarà al local veïnal Mas Enlaire i local social Mas Borinot.

Per altra part, des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva recorden que la ciutadania no ha de trucar ni desplaçar-se als CAP per demanar hora de vacunació donat que tothom serà contactat en el moment que es vagin convocant nous col·lectius.  En els propers dies es preveu enllestir la vacunació de les persones més grans de 80 anys. Un cop acabada es començaran a administrar les vacunes a les persones de 79 anys i la campanya anirà avançant de forma descendent.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits