malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

ERC de Malgrat de Mar posa en marxa un joc a Instagram per commemorar el 8M

El Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa aquest dijous una iniciativa a les xarxes socials amb el títol: "8 de març: El repte". Tal i com informen els republicans, es tracta d'un joc amb el qual volen visibilitzar la figura de la dona dins el nomenclàtor de places i carrers de Malgrat de Mar. A més, també volen retre homenatge a la seva memòria. El joc planteja aquestes preguntes: Quantes places i carrers porten el nom de dones que han marcat la història d'aquest món?, Una minoria?, son majoria?.

Amb aquest exercici, ERC de Malgrat de Mar vol posar el termòmetre i analitzar fins a quin punt es visualitza la figura d'aquestes dones en un espai tan concorregut i accessible com són els carrers i les places del municipi. La solució l'oferiran el proper dimarts, 9 de març.

La mecànica del joc consisteix a penjar una fotografia a Instagram d'un carrer o plaça de Malgrat de Mar amb nom d'una dona i explicar breument la seva història, afegint el coixinet #DonesAmbHistòria i etiquetar ERC de Malgrat de Mar ( @ERCMalgrat). El joc s'allarga fins el proper dimarts 9 de març.Publicat:
05-03-2021 / 12:49:34
Actualitzat:
05-03-2021 / 13:48:29

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits