malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge: AEiG Sant Nicolau

[ÀUDIO] Els Escoltes es concentraran dissabte davant de l'Ajuntament per demanar que es "descongeli el lleure" arreu de Catalunya

L'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau s'afegeix a la iniciativa que impulsen les entitats de lleure de Catalunya i aquest dissabte a les 18:30h es concentrarà davant de l'Ajuntament per reivindicar el lleure com un espai segur i demanar unes mesures més justesPublicat:
04-03-2021 / 11:00:47
Actualitzat:
04-03-2021 / 11:32:40

Les entitats de lleure educatiu com esplais i agrupaments es van veure obligades el 8 de gener a retornar al format virtual per a dur a terme la seva activitat. Després de diverses pròrrogues, el Procicat va revisar aquesta suspensió el 22 de febrer i la va aixecar de forma parcial de manera que només van poder reemprende les activitats els grups d'infantil i primària, però no els joves.

Ferran Oriol, un dels caps de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau, ha defensat la necessitat de "flexibilitzar les mesures de seguretat". Oriol assegura que les entitats de lleure garanteixen totes les mesures de seguretat i prevenció que marca la Generalitat de Catalunya i que "se segueixen els plans sanitaris fil per randa". "Tot lleure també és educatiu i els infants i joves també necessiten temps per esbargir-se i aprendre altres coses més enllà de l'educació formal", afegeix el cap dels Escoltes.

Des de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau també recorden que l'estiu passat van demostrar que eren "espais segurs".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits