malgratcomunicacio.cat

En directe

La vacunació contra la Covid-19 a les persones dependents comença aquest dimarts
Societat

L'ABS Malgrat-Palafolls comença la vacunació contra la Covid a persones dependents

Els col·lectius que seran vacunats seran els majors de 80 anys que tenen reconeguda una gran dependència, persones dependents que reben atenció domiciliària i els seus cuidadors principals. Rebran la vacuna de Pfizer/BioNTech, que s'administra en dues dosis.Publicat:
22-02-2021 / 16:13:23
Actualitzat:
22-02-2021 / 16:30:15

La vacunació a tots aquest col·lectius comença aquest dimarts 23 de febrer. Els punts de vacunació de l'Àrea Bàsica de Salut de Malgrat-Palafolls seran el CAP de Malgrat de Mar i el consultori de Palafolls. Els grups a vacunar rebran una trucada telefònica dels centres per tal de citar-los un dia i una hora. Donades les condicions de conservació de la vacuna no es contempla la vacunació a domicili excepte en els casos que la persona estigui absolutament impedida per poder arribar al centre.

La vacuna de Pfizer/BioNTech s'administra en dues dosis i entre la primera i la segona han de passar 21 dies. Tot i que amb la primera dosi el cos ja genera una certa immunitat a la Covid-19, cal una segona per arribar al màxim grau d'immunitat que atorga aquesta vacuna. Després de la segona dosi, el grau d'eficàcia de la vacuna de Pfizer és del 95%.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits