malgratcomunicacio.cat

En directe

Hivernacles destrossats pel temporal Gloria
Economia

El sector agrícola malgratenc demana actuacions més contundents per protegir els conreus davant de futurs temporals

Un any després del temporal Gloria el sector agrícola creu que no s’han fet els deures i que, amb un nou temporal, la zona tornaria a quedar seriosament afectada. El gener del 2020 la crescuda de la Tordera va deixar inundats els camps del Pla de Grau de Malgrat i el Pla de Palafolls, entre altres afectacionsPublicat:
22-01-2021 / 19:34:03
Actualitzat:
26-01-2021 / 12:10:36

En una entrevista al programa El Far de La Xarxa de Comunicació Local -produït i emès per diverses emissores locals, entre les quals Ona Malgrat- el gerent de la Cooperativa Progrés Garbí, Xavier Castells, ha reclamat una actuació més contundent per part de la Generalitat a la banda de Malgrat i Palafolls i lamenta que només s’hagi actuat amb decisió a la banda de Blanes, on hi ha infraestructures com la potabilitzadora i la dessalinitzadora.

“Però aquí hi ha un gran dèficit en el que Territori i Sostenibilitat amb l’Agència Catalana de l’Aigua hauria de mirar la banda de Malgrat i Palafolls i no només la de Blanes. Perquè la realitat és que la banda de Blanes, degut a que hi ha potabilitzadora i la dessaladora, s’ha fet una gran protecció i la banda de Malgrat i Palafolls no s’ha fet pràcticament res”.

Castells també ha volgut posar en valor la feina que han fet els pagesos al llarg del darrer any amb la reconstrucció de les zones afectades per la crescuda de la Tordera del gener del 2020.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits