malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Diputació de Barcelona
Societat

Malgrat de Mar disposarà d'un punt d'atenció del servei Reempresa

Malgrat de Mar tindrà un punt d'atenció del servei de Reempresa que treballa per posar en contacte a persones que volen emprendre un projecte empresarial o negoci sense partir de zero amb empresaris i empresàries que volen traspassar el seu. Aquest servei té com a objectiu evitar el tancament de negocis i ajudar a  emprenedors o emprenedores prenent el relleu d’un projecte empresarial ja existent. 

Concretament, Malgrat de Mar formarà part d'una prova pilot juntament amb 9 municipis més de la demarcació de Barcelona amb l'objectiu d'evitar la desertització comercial dels municipis i oferirà el servei de Reempresa. La Regidoria de Promoció Econòmica, ubicada a la Torre de la Vídua de Can Sala, donarà aquest servei en els pròxims mesos. Publicat:
22-10-2020 / 14:54:08
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. En la majoria de pimes, i en totes les empreses personals, aquest procés significa l’assumpció de les tasques de direcció i gestió per part de la persona reemprenedora. Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i Autoocupació, amb la col·laboració del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Fins ara, els empresaris o emprenedors que requeirexen aquest servei han d'adreçar-se a Pineda de Mar. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits