malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

En marxa les obres de remodelació de la placeta del passatge de Rigoberta Menchú

Aquest dilluns han començat les tasques de millora de la placeta del passatge de Rigoberta Menchú. Segons informa l'Ajuntament, s'hi posaran jocs infantils nous, es renovarà l'enllumenat i s'hi farà una nova zona enjardinada. Es millorarà l'estètica i la funcionalitat d'aquesta plaça.

La regidora de Manteniment i Via Pública, Sònia Viñolas, ha explicat que l' actuació de millora d'aquest espai verd dona resposta a les queixes i demandes del veïnat.

Les obres de millora de l'espai preveuen una nova àrea de jocs infantils amb una zona de seguretat, la renovació de l'enllumenat públic amb la col·locació de dos fanals al mig de la plaça i la col·locació de bancs i papereres nous. El cap del servei municipal d'Espais Verds, Carles Garcia, ha explicat que s'hi posaran 2 parterres nous per millorar la biodiversitat de l'espai i que a l'hora sigui una ajuda per combatre les plagues de les alsines que hi ha a la plaça. També hi ha previst fer-hi un tancat de gabions de pedra. A més, se solucionaran els problemes actuals del sistema de drenatge de la plaça i la recollida de pluvials. Publicat:
22-10-2020 / 12:43:18
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'obra s'allargarà entre 4 i 5 setmanes. La regidora ha subratllat que durant aquest temps s'intentarà molestar el mínim possible el veïnat. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits